augustus 21, 2022

Als kind ging ik jaarlijks met mijn ouders op (wandel)vakantie in Zwitserland. Na meer dan 45 jaar kriebelde het bij mij heel erg om er nog eens terug naartoe te gaan … Het werd een blij weerzien !

Lees meer
Een vleugje nostalgie …

juli 3, 2022

Tijdens de Hemelvaartsdagen eind mei, kon ik eindelijk nog eens mijn hartje ophalen bij de Franse Opaalkust. Vier dagen wandelplezier waarbij het ene na het andere prachtige panorma zich aandiende. Een aanrader !

Lees meer
Uitwaaien aan de adembenemend mooie Opaalkust

mei 13, 2022

De voorbije paasdagen bracht ik door in Monschau. ’t Was zalig genieten van de mooie natuur, zoals bijvoorbeeld van de bloeiende wilde narcissenvelden, maar ook van de schitterende uitzichten, de rust, de stilte en … uiteraard ook van de beloningen die volgden na de zware inspanningen !

Lees meer
Genieten aan de rand van de Eifel

april 11, 2022

Op zondag 24 april kreeg Vlaanderen Wandelt Lokaal, dat vorig jaar voor het eerst georganiseerd werd door Wandelsport Vlaanderen, een vervolg. Diverse wandelclubs verspreid over heel Vlaanderen zetten hun beste beentje voor om zoveel mogelijk mensen de geneugten van het wandelen te laten ontdekken. Ideaal om met elkaar te verbinden en om al wandelend te genieten van de mooie natuur die Vlaanderen rijk is !

Lees meer
Vlaanderen wandelt lokaal – ook in 2022