april 26, 2023

Eind 2022 liet ik me door een paar wandelmaatjes overhalen om deel te nemen aan de Molse 60. Ik houd wel van een uitdaging tussendoor, dus ik schreef in ! Niet voor de 60 km, wél voor de 32 km want … het mag ook nog wel een beetje leuk blijven, toch ?

Lees meer
De Molse 60

december 20, 2022

’t Stond al jaren op mijn verlanglijstje: een winters bezoek aan de kust ! Dat leek me een toffe ervaring, vooral omwille van de rust die er dan in dat gebied heerst, ook omwille van het feit dat je dan goed ingeduffeld kan uitwaaien op het strand, met als beloning een heerlijke warme chocomel of zoiets achteraf … Nu was het eindelijk zover !

Lees meer
Winters wandelen aan de kust

oktober 1, 2022

Een aantal jaren geleden maakten we een korte tussenstop in de Elzas na een deugddoende vakantie verder weg. De omgeving was er zo uitnodigend mooi, dat we een verblijf van één dag eigenlijk te weinig vonden. Daarom besloten we om er dit jaar een langere tussenstop in te plannen en enkele dagen in deze schitterende omgeving op verkenning te gaan.

Lees meer
Wandelen en wijnen in de Elzas

augustus 21, 2022

Als kind ging ik jaarlijks met mijn ouders op (wandel)vakantie in Zwitserland. Na meer dan 45 jaar kriebelde het bij mij heel erg om er nog eens terug naartoe te gaan … Het werd een blij weerzien !

Lees meer
Een vleugje nostalgie …