december 20, 2022

’t Stond al jaren op mijn verlanglijstje: een winters bezoek aan de kust ! Dat leek me een toffe ervaring, vooral omwille van de rust die er dan in dat gebied heerst, ook omwille van het feit dat je dan goed ingeduffeld kan uitwaaien op het strand, met als beloning een heerlijke warme chocomel of zoiets achteraf … Nu was het eindelijk zover !

Lees meer
Winters wandelen aan de kust

oktober 1, 2022

Een aantal jaren geleden maakten we een korte tussenstop in de Elzas na een deugddoende vakantie verder weg. De omgeving was er zo uitnodigend mooi, dat we een verblijf van één dag eigenlijk te weinig vonden. Daarom besloten we om er dit jaar een langere tussenstop in te plannen en enkele dagen in deze schitterende omgeving op verkenning te gaan.

Lees meer
Wandelen en wijnen in de Elzas

augustus 21, 2022

Als kind ging ik jaarlijks met mijn ouders op (wandel)vakantie in Zwitserland. Na meer dan 45 jaar kriebelde het bij mij heel erg om er nog eens terug naartoe te gaan … Het werd een blij weerzien !

Lees meer
Een vleugje nostalgie …

juli 3, 2022

Tijdens de Hemelvaartsdagen eind mei, kon ik eindelijk nog eens mijn hartje ophalen bij de Franse Opaalkust. Vier dagen wandelplezier waarbij het ene na het andere prachtige panorma zich aandiende. Een aanrader !

Lees meer
Uitwaaien aan de adembenemend mooie Opaalkust