juli 7, 2023

Nadat ik in het verleden al een paar keer een weekend aan de Moezel doorbracht, werd ik dit jaar benieuwd naar een tegenhanger in die buurt, namelijk de Rijn. We boekten een huisje in Osterspai en gingen op verkenning !

Lees meer
Wandelweekend aan de Rijn

juni 9, 2023

Na twee jaar keek ik er reikhalzend naar uit om nog eens enkele wandeldagen door te brengen in de Vlaamse Ardennen, flirtend met de taalgrens. Het weer zat mee, de omgeving was uitnodigend … dus ik heb mijn hartje weer goed kunnen ophalen tijdens deze dagen !

Lees meer
Genieten in de Vlaamse Ardennen

april 26, 2023

Eind 2022 liet ik me door een paar wandelmaatjes overhalen om deel te nemen aan de Molse 60. Ik houd wel van een uitdaging tussendoor, dus ik schreef in ! Niet voor de 60 km, wél voor de 32 km want … het mag ook nog wel een beetje leuk blijven, toch ?

Lees meer
De Molse 60

december 20, 2022

’t Stond al jaren op mijn verlanglijstje: een winters bezoek aan de kust ! Dat leek me een toffe ervaring, vooral omwille van de rust die er dan in dat gebied heerst, ook omwille van het feit dat je dan goed ingeduffeld kan uitwaaien op het strand, met als beloning een heerlijke warme chocomel of zoiets achteraf … Nu was het eindelijk zover !

Lees meer
Winters wandelen aan de kust