Affiliate-links

Op deze website kan je affiliate-links en/of advertenties tegenkomen, bijvoorbeeld van Bol.com.

Wat betekent dit ?

Als jij op een affiliate-link of op een advertentie klikt, wordt er een (tracking)cookie geplaatst op jouw computer, tablet of telefoon. Als je daarna via deze affiliate-link, binnen een bepaalde tijd, een product koopt bij de desbetreffende aanbieder, krijgt Grenzeloos Wandelen een klein percentage van de omzet van datgene wat jij dan koopt omdat Grenzeloos Wandelen via die affiliate-link eigenlijk een product van een bepaalde aanbieder gepromoot heeft. In ruil daarvoor krijgt Grenzeloos Wandelen dan een kleine commissie.

Grenzeloos Wandelen promoot alleen producten die iets met wandelen te maken hebben en die dus ook als passend bij deze website goedgekeurd werden. Het product dat je koopt, wordt er voor jou absoluut niet duurder door. Jij merkt dus zelf helemaal niets hiervan, de prijs blijft voor jou hetzelfde: met of zonder een affiliate-link. Maar je steunt er wel een heel klein beetje deze website mee en dat is fijn, want een website als deze die is uiteraard niet gratis en vergt wel wat onderhoud !

Wanneer er een affiliate-link gebruikt werd (af en toe in een blog-bericht), zal dat door middel van een euroteken (€) weergegeven worden, samen met een verwijzing naar deze pagina, onder het betreffende bericht.

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 27 juli 2021.

Insert Content Template or Symbol